Over De Valk Aannemersbedrijf

Wij brengen uw projecten tot leven.

De Valk Aannemersbedrijf: waar vakmanschap en eigentijdse bouw elkaar ontmoeten. Van ver- en aanbouw tot interieurbouw, wij realiseren uw project met passie en precisie.

Prachtig groot huis met cremé kleur en een bord met de Valk in de tuin

Welkom bij De Valk Aannemersbedrijf, waar traditioneel vakmanschap en moderne bedrijfsvoering samenkomen om uw bouw- en renovatieprojecten tot een succes te maken. Als een toonaangevend, gecertificeerd aannemersbedrijf zijn we trots op onze expertise in verbouwingen, aanbouwen, renovaties, onderhoud, en de kunst van interieurbouw.

Onze specialisatie strekt zich uit tot het naadloos coördineren van aanvullende bouwactiviteiten zoals stucwerk, schilderwerk, elektra en installatiewerk, door samen te werken met een netwerk van ervaren vakmensen. Hierdoor kunnen wij u een compleet pakket aanbieden dat voldoet aan al uw wensen en eisen.

Ontdek op onze website de diversiteit aan projecten die wij met trots hebben voltooid en laat u inspireren. Voor een persoonlijke touch aan uw bouwplannen nodigen wij u uit contact op te nemen. Een vrijblijvend gesprek en/of offerte is slechts het begin van wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met De Valk Aannemersbedrijf bouwt u aan de toekomst.