Badkamers & Keukens

Van verfijnde ontwerpen tot vakmanschap in installatie, wij creëren uw ideale badkamer of keuken.

Grijze badkamer met prachtig hoekbad.

Kies De Valk Aannemersbedrijf voor vakmanschap, stijlvolle creaties en betrouwbare service.

Badkamers bij De Valk Aannemersbedrijf

Badkamers vormen tegenwoordig meer dan alleen functionele ruimtes; ze zijn een plek van ontspanning geworden. Bij De Valk Aannemersbedrijf streven we naar het creëren van badkamers die niet alleen mooi zijn, maar ook een oase van rust bieden voor lichaam en geest. We besteden aandacht aan elk detail en combineren vakmanschap met een focus op uw wensen.

Grijze badkamer met prachtig hoekbad.

Onze benadering gaat verder dan alleen ontwerpen; we zetten ons in voor de perfecte installatie van uw badkamer en toilet. Dit vraagt om een team van experts, waaronder loodgieters, timmermannen, stukadoors, tegelzetters en plafonneurs. Met onze gecombineerde vaardigheden bieden we een totaalconcept voor zowel renovatie als nieuwbouw, zodat uw badkamer perfect past bij uw budget en beschikbare ruimte.

Bij De Valk Aannemersbedrijf geloven we dat een mooie badkamer niet alleen kunst, maar ook een weerspiegeling van uw persoonlijke smaak is. Daarom moedigen we u aan om uw wensen met ons te delen; vaak kunnen we meer realiseren dan u denkt. Laat u informeren over hoe wij met passie, precisie en een compleet team het beste uit uw badkamerproject halen. Uw badkamer, ons vakmanschap.

Keukens bij De Valk Aannemersbedrijf

Wij bieden expertise op het gebied van keukenmontage en keukenrenovatie. de Valk Aannemersbedrijf monteert en stelt uw nieuw aangeschafte keuken op maat. Wij hebben ervaring in de keukenmontage van vele merken keukens.

Maar ook voor het inmeten en correct installeren van een gebruikte keuken of de renovatie van uw bestaande keuken kunt u de Valk Aannemersbedrijf benaderen. Want ook op het gebied van keukenrenovatie hebben wij ruime ervaring. Ook een keukenrenovatie is precisiewerk en dat kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Keuken in hout met grote glazen ruiten

Indien gewenst voert de Valk Aannemersbedrijf de volgende werkzaamheden uit:

check Keukenmontage
check Keukenrenovatie
check Verwijderen en afvoeren van de bestaande keuken
check Uitvoeren van loodgieterswerk en aanleg electra
check Aansluiten van de keuken

Overige werkzaamheden zoals:

check Klein stucadoorwerk
check Tegelwerk

Naast vakmanschap en kennis van zaken is betrouwbaarheid van groot belang. De Valk Aannemersbedrijf voert opdrachten zoals keukenmontage en keukenrenovatie geheel volgens afspraak uit.

Een greep uit onze badkamers & keukens