Timmerwerk

De Valk Aannemersbedrijf: uw keuze voor superieur timmerwerk, van veranda’s tot dakkapellen. Vakmanschap dat uw huis transformeert!

Timmerwerken bij De Valk Aannemersbedrijf

Bij De Valk Aannemersbedrijf brengen we vakmanschap en precisie samen in ons uitgebreide aanbod van timmerwerk. Of u nu droomt van een extra buitenruimte om van de nazomer te genieten, meer leefruimte nodig heeft door een slimme uitbouw of erker, of de toegankelijkheid van uw huis wilt verbeteren met een nieuwe trap; wij hebben de expertise in huis om uw wensen te realiseren.

Daarnaast bieden we oplossingen voor praktische zaken zoals carports om uw auto te beschermen tegen de elementen en het plaatsen van dakvensters of dakkapellen voor meer licht en ruimte op zolder. Elk project wordt met zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, altijd in lijn met uw persoonlijke wensen en de stijl van uw huis. Ontdek hieronder hoe wij met ons timmerwerk uw huis kunnen transformeren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

check Veranda’s
check Uitbouw/erkers
check Trappen
check Carports
check Dakvensters/Dakkapellen

Veranda’s

Een veranda biedt het beste van twee werelden: extra warmte tijdens de nazomeravonden en aangename verkoeling in de zomerzon, waardoor uw buitenleven zowel verlengd als verrijkt wordt.

Uitbouw/erkers

Is uw huis te klein geworden? Overweeg een uitbouw of erker voor extra ruimte en comfort. Met onze ruime ervaring in diverse projecten staan wij klaar om uw woning naar wens te transformeren.

Veranda

Trappen

Geef oude huizen nieuw leven door de vlizotrap te vervangen met een stijlvolle, vaste trap naar zolder, en ontsluit zo ongebruikte ruimtes. Of u nu kiest voor een elegante wenteltrap of een praktische steektrap, onze op maat gemaakte trappen van vuren- of hardhout optimaliseren uw ruimte en stijl.

Carports

Zeg vaarwel tegen bevroren autoruiten met onze veelzijdige carports. Of u nu kiest voor een vrijstaand model of een die naadloos aansluit op uw woning, wij bieden robuuste designs en stijlvolle afwerkingen. Denk aan inbouwspotjes of een chique bekleding onder de carport. Ontdek samen met ons de perfecte oplossing voor uw situatie!

Dakvensters/Dakkapellen

Transformeer uw zolder met een dakkapel naar een lichte, ruime kamer, vaak zonder vergunning aan de achterkant en met minimale formaliteiten aan de voorkant. Elk project is maatwerk, perfect passend bij uw wensen.

Een greep uit onze timmerwerken