Winkelinrichting

Een exclusief winkelinterieur is uw beste verkoper, zorgvuldig ontworpen voor de perfecte productpresentatie en klantgemak. De Valk Aannemersbedrijf streeft naar minimale overlast door werkzaamheden in eigen werkplaats en zet zich in voor een tijdige oplevering.

Winkelinrichting bij De Valk Aannemersbedrijf

Ontdek het geheim van topverkoop: een interieur dat spreekt. Bij De Valk Aannemersbedrijf begrijpen we dat uw exclusieve producten een even exclusieve setting verdienen, waar elk detail telt en elk product schittert. Het gaat niet alleen om de eerste indruk; een goed doordacht interieur maakt zoeken overbodig en winkelen een plezier.

Een make-over voor uw winkel lijkt een uitdaging met het oog op omzetverlies, maar niet met ons. Wij werken voornamelijk vanuit onze eigen werkplaats om de hinder te minimaliseren, zodat uw deuren zo snel mogelijk weer open kunnen. Betrouwbaarheid in levertijd is bij ons geen belofte, maar een standaard.

Al sinds 2006 zetten wij van De Valk Aannemersbedrijf ons vakmanschap in voor de stijlvolle transformaties van Grapedistrict winkels. Met trots hebben we al 15 vestigingen een nieuw gezicht gegeven.

Metamorfose

Een bijzonder project was de metamorfose van een oude schoenenwinkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam naar een moderne bubblestore, voltooid in slechts één week.

Dit project, een samenwerking tussen Marc de Valk en Ronald Dijkshoorn van Aorta Productions uit Diemen, illustreert onze expertise en flexibiliteit, waarmee we ook uw ruimte kunnen transformeren.

Een greep uit de winkelinrichting