Diensten – Timmerwerk

Timmerwerk bij De Valk Aannemersbedrijf

Veranda oo 021
Het maken van een veranda heeft vele voordelen, zo kun je langer genieten van de nazomer, doordat je onder de veranda langer warmte hebt dan bij een gewoon terras. Ook is het zo dat het in de zomer beter vertoeven is onder de veranda, doordat het schaduw levert.

Uitbouw/Erkers
Wanneer uw woning niet meer aan uw wensen voldoet, is een uitbouw of een erker een optie. Met deze uitbouw of erker creëer je meer leefruimte. Ook hierin zijn vele soorten en mogelijkheden. Omdat wij het gehele jaar veel uitbouwen realiseren en zodoende over veel kennis hieromtrent beschikken, informeren wij u graag naar de mogelijkheden.

Trappen
Vaak hebben oudere huizen een vlizotrap naar de zolder-verdieping. Door deze te vervangen en een vaste trap naar zolder te maken, creëer je extra leefruimte, doordat je je zolderverdieping effectiever gebruikt. Enkele voorbeelden van trappen zijn rechte steektrap, trap met onderkwart, trap met bovenkwart, spiltrap (rechthoekig), spiltrap (rond), wenteltrap, trap met onder- en bovenkwart, bordes- trap. De vorm en constructie van een trap zijn afhankelijk van de maximaal beschikbare ruimte, welke nodig is om een goed beloopbare trap te construeren of te ontwerpen. De trappen worden gemaakt van vuren- of van hardhout.

Carports
Nooit meer bevroren autoruiten in de winter! Er zijn vele soorten mogelijk. Zo kan het zijn dat een carport volledig losstaat van de woning, of met de zijkant aan de woning vast. De poeren aan de voorzijde kunnen bijvoorbeeld gemetseld worden, waardoor het wat robuuster aandoet. De onderkant van de carport kan bekleed worden met rabatdelen of andere mogelijkheden… Ook is het bijvoorbeeld mogelijk inbouwspotjes te monteren in het plafond van de carport. Graag nemen we met u de vele mogelijkheden door!

Dakvensters/Dakkapellen
Door het laten plaatsen van een dakkapel creëer je aanzienlijk meer ruimte en licht op zolder, waardoor de zolderkamer een stuk bruikbaarder wordt. De meeste dakkapellen aan de achterzijde van de woning kunnen vergunningsvrij worden geplaatst en aan de voorzijde van de woning is vaak een meldingsplicht of lichte vergunning voldoende. Alles is maatwerk, dus exact zoals u het wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *